Ohjeita kurssin aloitukseen

Erillistä aloituspäivämäärää kurssin aloitukseen ei ole, koska teoriatunnit suoritetaan netissä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet autokoululta. Sähköpostiisi tulee kaksi kirjautumislinkkiä: toinen ajokaista.com (teoriakoeharjoitteet) ja toinen eautokoulu.fi (sähköinen oppimateriaali ja teoriatunnit)

Ajokorttiluvan hakeminen tapahtuu sähköisesti traficom.fi asiointipalvelun välityksellä. Joissain tapauksissa vaaditaan käynti Ajovarma toimipisteellä (Lahti tai Heinola). Autokoulu avustaa tässäkin, mahdollista on myös tehdä paperinen hakemus. Sen hinta on hieman kalliimpi kuin sähköisen.

Ajotunneille voit alkaa varaamaan aikoja heti. Huomioi, mikäli suoritat mopokorttia, ajotunnit voidaan aloittaa, kun olet täyttänyt 15-vuotta. HUOM!! kannattaa ilmoittautua mopokurssille hyvissä ajoin, jotta kaikki vaiheet saadaan suoritettua ennen synttäripäivää!!!

Autokoulu toimittaa sinulle oppimateriaalin – joko sähköisen tai paperisen tai vaikka molemmat. Perushinta sisältää aina sähköisen oppimateriaalin.

Kurssin edetessä teoria- ja käsittely tai ajokokeeseen, opettaja arvioi osaamisen tason ja koe varataan aina autokoulun toimesta. Erillisestä sopimuksesta teoriakokeen voi varata itsekin, kunhan on saanut teoriakoeharjoitteita riittävän useasti läpi. AJO- tai KÄSITTELYKOE varataan aina autokoulusta.

Tervetuloa oppimaan palvelevaan autokouluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *