UUTTA KEVÄÄLLÄ 2022

Kevät tulee kohisten ja on aika laittaa alkuvuoden tarjoukset liikkeelle. Nyt kannattaa ilmoittautua kurssille ja suorittaa teoriatunnit netissä alta pois.

Autokoulu on myös mahdollista suorittaa sähköautolla, joka on automaattivaihteinen. Ajokorttiin tulee merkintä automaattivaihteisesta autosta. Nyt sähköautokurssi superhintaan 740 €!!! Sisältää kaikki pakolliset vaiheet. Ole mukana rakentamassa ilmastoystävällistä autokoulua.

Moottoripyörän korotuskurssi kevään ajan hintaan 298€!! Käy nettiteoriat heti alta pois ja ajotunnit toukokuussa. Huom! Ajokortin (A1 tai A2 tulee olla ollut voimassa kaksi vuotta ennen kurssin alkua)

Moottoripyörä korotuskurssin voit tulla suorittamaan kauempaakin. Paketoi prätkäkamat mukaan, tule Orimattilaan, Lahteen tai vaikka Hartolaan autolla. Ajolenkki suoritetaan kauniissa ja vaihtelevassa Päijät-Hämäläisessä ympäristössä.

MP-kurssit toukokuussa myös edulliseen keväthintaan. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu pikaisesti. MP asiakkaille etuhinta prätkävarusteiden verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *