10.3.2021

Työntekijät ja kalustoesittely

Opetuksesta vastaava opettaja

Olen Marko Kousa ja toimin autokoulun opetuksesta vastaajana opettajana ja yrittäjänä. Yrittäminen on minulle sivutoimista, päätoimeni on Keravalla hätäkeskuspäivystäjänä. Minulla on kokemusta liikenneopettajana toimimisesta vuodesta 2013. Tämän lisäksi olen toiminut poliisin tehtävissä 2000-luvun alusta lähtien. Pidän autoilusta ja automatkailusta. Lisäksi karavaanimatkailu ja moottoripyöräily on ollut minulle lähellä sydäntä.

Autokoulun kalusto

B-opetuksessa käytössä on Seat Leon X-Perience 4Drive, jolla on helppo opetella autoiluun liittyviä perusasioita. Helppokäytöksinen käsittelyharjoituksissa. Turvallinen liikenteessä.

Moottoripyöräopetuksessa käytetään A2 luokkaan kuuluvaa moottoripyörää Honda NC700. Pyörä on parhaimmillaan matka-ajossa, mutta pyörän keveys tekee siitä helpon hallittavan käsittelyharjoituksissa. ABS-jarrut lisäävät turvallisuutta.

Mopo-opetuksessa käytetään Peugeotin Kisbeetä.